Beste luistert op een zomerse dag

We vinden het heerlijk om nieuwe podcasts te vinden om naar te luisteren en deze maand hebben we meer Ierse shows uitgekozen waarvan we zeker weten dat je ze geweldig zult vinden.

Welkom terug bij de maandelijkse podcastserie van IrishCentral! Hier is onze selectie van de leukste en boeiendste Ierse podcasts die een zomerse dag zullen doorbrengen terwijl je in de zon zit of een avondwandeling maakt.

Je kunt het podcastoverzicht van vorige maand hier lezen.

Niet zonder mijn zus

De Ierse zussen Rosemary en Beatrice McCabe die in Fort Wayne, Indiana wonen, praten elke week over verschillende onderwerpen, maar alsof je met twee oude vrienden aan tafel zit, weet je nooit waar het gesprek je zal brengen. De twee zussen zijn buitengewoon grappig om te luisteren naar de kindertijd in Ierland, de verhuizing van County Kildare naar Amerika, en het dagelijkse gezins- en werkleven.

Zwarte en Ierse podcast

Sluit je aan bij Leon Diop, Femi Bankole, Amanda Ade en Boni Odoemene terwijl ze praten met een aantal opmerkelijke mensen over hun ervaringen met het opgroeien in zwart in Ierland. Door gesprekken met inspirerende individuen verkennen ze de cultuur en identiteit, samen met de worstelingen en successen van de zwarte Ierse gemeenschap. Educatief en eye-opening, we kunnen deze podcast niet genoeg aanbevelen.

De goede gloed Podcast

De kijk op het leven van presentatrice en voormalig radio-omroepster Georgie Crawford veranderde volledig na haar diagnose van borstkanker. Ze was van mening dat mensen meer diepgaande gesprekken moesten voeren over hun gezondheid en welzijn om het bewustzijn van zelfzorg te vergroten. Op The Good Glow spreekt Georgie met voorstanders van welzijn en inspirerende mensen wier verhalen je zullen motiveren om positieve veranderingen aan te brengen.

De Tommy, Hector & Laurita Podcast

Puur conversatie en verhalen vertellen, deze podcast brengt je op een onvoorspelbare, grappige en zorgeloze reis. Sluit je aan bij Tommy Tiernan, zijn schoolvriend Hector O’hEeochagain en Mayo-vrouw Laurita Blewitt terwijl ze rond de tafel zitten in een schuur op de bodem van een tuin in het westen van Ierland en gewoon kletsen.

Het bezitten: The Anxiety Podcast

Auteur Caroline Foran host deze praktische en ontspannen serie en onderzoekt alles, van wat angst is en waarom het ons overkomt, hoe onze hersenen werken en waarom het eigenlijk heel normaal is voor de verschillende tools en technieken die nodig zijn om het te bezitten. Caroline deelt haar verhaal, samen met wat deskundige input die de realiteit van angst vanuit een verfrissend en herkenbaar perspectief aanpakt.


Posted By : Lagutogel