Beste restaurants, Ierland – Tripadvisor’s Travelers’ Choice

Een hotelrestaurant in Co Kerry is verkozen tot het beste gastronomische restaurant van Ierland voor 2021.

TripAdvisor maakte vorige week in Londen de winnaars van de jaarlijkse Traveller’s Choice Awards bekend.

Rozzers Restaurant, dat is gevestigd in het door een familie gerunde Kileen House Hotel in Aghadoe, County Kerry, heeft het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Chapter One in Dublin vervangen als het beste gastronomische restaurant van Ierland.

Geraldine Rosney opende in 1992 samen met haar man Michael het Killeen House Hotel. Sinds de pensionering van haar man runt ze het bedrijf samen met hun dochter Michelle.

Het restaurant, dat moderne Ierse en klassieke Franse culinaire stijlen combineert, wordt gerund door chef-kok Paul O’Gorman en heeft een vijfsterrenbeoordeling van meer dan 800 beoordelingen, meldt de Irish Mirror.

Vanwege Covid-beperkingen was het restaurant alleen geopend tussen 2 juli en 13 oktober vorig jaar, tijdens de kwalificatieperiode. Het is vorige maand heropend en serveert alleen diners aan bewoners.

Bij #Rozzersrestaurant we haten het om onze gasten honger of dorst te zien lijden….

Langzaam geroosterde barbecue geglazuurde buikspek met een glaasje Cabernet Sauvignon #killarneyrestaurants @OriginalIrishHt pic.twitter.com/SVTXINJfbj

— Killeen House Hotel & Rozzers Restaurant (@Killeenhouse) 16 juli 2021

Op de tweede plaats stond Mulcahy’s Bar and Restaurant, gevestigd in Kenmare. Vegetarisch restaurant Paradiso, in Cork, werd derde.

Een woordvoerder van TripAdvisor vertelde The Irish Times: “Hoewel uit eten gaan in 2020 aanzienlijk minder was, waagden mensen zich nog steeds en genoten ook van afhaalmaaltijden van hun favoriete restaurants en bleven ze feedback geven over de restaurants waar ze van hielden (en degenen die ze niet deden) op Tripadvisor.

“Er waren natuurlijk minder beoordelingen in 2020 dan in 2019, maar Tripadvisor ontving in 2020 nog steeds miljoenen beoordelingen voor restaurants, dus het is belangrijk om de beoordelingen te herkennen waar reizigers in die tijd het meest van hielden.”

De Traveller’s Choice-awards worden berekend op basis van de kwaliteit en kwantiteit van reizigersbeoordelingen en beoordelingen voor restaurants op TripAdvisor die zijn verzameld van 1 januari 2020 – 30 april 2021, evenals een aanvullend redactioneel proces.

Tripadvisor’s Traveller’s Choice 2021 beste gastronomische restaurants in Ierland:

1. Rozzers Restaurant, Aghadoe
2. Mulcahy’s Bar en Restaurant, Kenmare
3. Paradiso, Cork
4. Het kaartenhuis, Dingle
5. Dax Restaurant, Dublin
6. Sole zeevruchten en grill, Dublin
7. Mulberry Garden, Dublin
8. Hoofdstuk één, Dublin
9. Een Port Mor Restaurant, Westport
10. Campagne, Kilkenny

De volledige lijst met prijswinnaars is hier te vinden.


Posted By : Lagu togel