Supermodel sponsort tienerbasketbalteam County Cork Cor

Het Amerikaanse model en actrice Emily Ratajkowski sponsort twee basketbalteams voor tieners in een klein Iers kustplaatsje in County Cork.

De 30-jarige schoonheid beantwoordde een verzoek om financiering voor de jongensteams onder de 15 en onder de 16 van de Bantry Basketball Club in County Cork voor het nieuwe seizoen.

Coach Pat Curran vertelde BBC News dat Raajkowski’s ouders een huis in de stad hebben en dat haar vader John “ongeveer 20 jaar geleden” voor de basketbalclub speelde.

Curran zei dat de club het dit jaar moeilijk had om sponsoring te vinden vanwege de sluiting van zoveel Ierse bedrijven tijdens de COVID-19-lockdown.

“Ik sprak John gisteravond, dus ik heb hem net gezegd of Emily geïnteresseerd zou zijn om een ​​van de teams te sponsoren,” zei hij.

“Hij sms’te haar en ze was binnen vijf minuten terug en zei: ‘Absoluut, ik zou het graag doen’.

“Het zijn heel fatsoenlijke mensen.”

Met dank aan Emily Ratajkowski @emrata voor haar nieuwe sponsoring van ons jongens onder 15/16 team via haar kledingmerk @inamoratawoman pic.twitter.com/k4dMby1wkI

— Bantry Basketbalclub (@bantryhoops) 21 juli 2021

Curran voegde eraan toe dat Ratajkowski’s “grote gevoel voor sociale rechtvaardigheid” haar een inspiratie maakte voor de jonge spelers van de club.

“Dat is heel inspirerend voor jonge mensen en het is een heel goed voorbeeld van een gelijkwaardige en accepterende samenleving en dat is waar we naar streven in onze club.

“Er gaat veel om in de hoofden van jongeren, vooral met de sluiting van sport, de sluiting van scholen [due to the coronavirus lockdown].

“Ze is iemand naar wie ze echt kunnen opkijken met haar pleidooien en hoe ze zichzelf draagt ​​- ze vat dat ethos van inclusiviteit echt samen.”

Ratajkowski’s sponsoring, via haar kledingmerk Inamorata, zal helpen om nieuwe tenues te kopen en de opleidingskosten voor de teams in de komende twee jaar te dekken.


Posted By : Lagutogel