Taylor Swift dumpte Met Gala om zich te verstoppen in Ierland

Het is waar dat Taylor Swift sinds 2016 niet meer op de rode loper van het Met Gala heeft gestaan, maar dit jaar had ze een geweldig excuus, ze bracht het weekend door met genieten van wat eigengemaakte muziek en gekkigheid in Belfast.

Taylor Swift lijkt al een tijdje rond te hangen in en rond Belfast terwijl haar vriend, Joe Alwyn, “Conversations with Friends” aan het filmen was, gebaseerd op de roman van de Ierse auteur Sally Rooney.

In juli waren er zelfs geruchten dat Swift in County Donegal woonde. De afwezigheid van Swift werd afgelopen weekend echter massaal opgemerkt toen ze het Met Gala en de MTV VMA’s dumpte, ondanks het feit dat ze verschillende nominaties had.

Op sociale media gingen geruchten dat Swift een weekend in Ierland rondhangt en maandag bevestigde de bar in Belfast, The Tipsy Bird, het nieuws met een foto van de superster met een groep medewerkers, meldt RTE.

Op Facebook schreef The Tipsy Bird: “We kunnen bevestigen dat ze net zo mooi is als je zou verwachten en zo vriendelijk was om een ​​foto te maken met ons team.”

Ze voegden eraan toe: “Taylor, als je in de toekomst nog een nacht een Tipsy Bird wilt zijn, weet je ons te vinden!

“Oh, en als iemand met ons mee wil doen voor Margaritas die goed genoeg zijn voor T-Swizzle, klik dan gewoon op de knop Nu boeken.”

𝗵𝗮𝘃𝗲 𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗻𝗲𝘄𝘀. 𝗻𝗲𝘄𝘀 . De enige echte Taylor Swift sierde ons afgelopen vrijdag met haar aanwezigheid…

Geplaatst door The Tipsy Bird op maandag 13 september 2021

De Belfast-muzikant, Tiernán Heffron, postte dat zijn dromen waren “uitgekomen” toen hij in The Tipsy Bird speelde toen ze hem bezocht.

Het is niet elke dag dat Taylor Swift je optreden binnenloopt en je hele set van drie uur blijft. Ze was de allerliefste persoon! Ze vroeg hoe ze kon volgen wat ik aan het doen was en gaf me een tip! Dromen komen uit, klaar en opgewonden voor wat komen gaat #22 pic.twitter.com/uBbjTPfRQO

– Tiernan Heffron (@TiernanHeffron_) 13 september 2021

Hoewel Swift misschien een aantal rode loper-evenementen heeft gedumpt, gebruikte ze haar TikTok-account om aan te kondigen dat ze ernaar uitkijkt om binnenkort live op te treden.

@taylorswift

ik mis ons 🥺 #allithinkaboutisyou

♬ origineel geluid –

Er zijn genoeg Ierse fans die zeker een oogje in het zeil zullen houden!


Posted By : Lagutogel