Virale Ierse TikTok beatboxing mondharmonica muzikant wows

Limerick muzikanten beatboxen en harmonica optredens moet je zien om het te geloven… en het is echt!

Dan Murphy, de zanger van de band Hermitage Green, heeft duidelijk goed gebruik gemaakt van de pandemische lockdowns, met 2,3 miljoen TikTok-fans die afstemden op zijn “jamming” -sessie. De inwoner van Limerick is een multi-getalenteerde instrumentalist, maar het waren zijn beatbox- en mondharmonica-vaardigheden die deze week de aandacht trokken van de in Chicago gevestigde nieuwszender WGN News.

Murphy nam een ​​paar weken geleden video’s van zijn jamsessies voor het sociale mediaplatform TikTok en heeft al 2,3 miljoen volgers.

Op Instagram plaatste hij de video met de tekst: “Ik had slechts twee weken geleden 100 volgers op Tik Tok, en nu heeft deze video die ik heb gepost meer dan een miljoen views. Gek. Bedankt voor het kijken. Zou nu een Only Fans kunnen starten.”

Een van de WGN News-ankers geloofde niet dat Murphy’s beatboxing en harmonische spel legitiem waren en dacht dat hij het deed alsof. Murphy ging de uitdaging aan en bewees dat hij ongelijk had.

Hij vertelde de Mirror dat optreden voor de Chicago-nieuwsgroep vanuit zijn keuken “vreemd” was.

“Ik had één oog op het scherm en een ander oog op mijn buurman die brulde naar haar jonge kerel om binnen te komen voor zijn diner,” zei Murphy.

“Ik ben halverwege een deuntje aan het spelen en ik vraag me af of er duizenden mensen in de VS zijn die deze vrouw ook kunnen horen schreeuwen.

“Maar het was een leuk voorproefje van weer live optreden, iets wat ik het afgelopen jaar en een beetje heb gemist.”


Posted By : Lagutogel