Win een huis op de Wild Atlantic Way voor $ 27

Een huis met vier slaapkamers in County Sligo en een geldprijs van $ 11k wordt verloot, waarbij $ 41k van het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan de Ierse liefdadigheidsinstelling Pieta House.

Byron Callaghan, een lid van het technische team van Bauer, verloot een huis met vier slaapkamers in County Sligo, aan de Wild Atlantic Way, in de hoop $ 41k (€ 35) op te halen voor Pieta House, de liefdadigheidsinstelling voor zelfmoordpreventie. De winnaar krijgt niet alleen een nieuw huis, maar ook een geldprijs van $ 11k (€ 10k). Toegangskaarten kosten slechts $ 27 (€ 23).

Het huis ligt aan een doodlopende weg vlakbij de Sligo badplaatsen Strandhill en Rosses Point. De loterijwebsite zegt dat de locatie van het huis “de perfecte mix van rust en stilte biedt, met eindeloze mogelijkheden van de drukte van het stadsleven op slechts een steenworp afstand.”

In het bericht op Raffall.com staat: “Doe mee aan deze prijstrekking en maak kans op deze gezinswoning met 4 slaapkamers en een eigen tuin en het beste deel, het komt HYPOTHEEK en SCHULDENVRIJ plus we gooien ook € 10k in contanten en je helpt ons gekozen goede doel, Pieta, te steunen. Vijf procent van de kaartverkoop, bijna € 35.000, gaat rechtstreeks naar het goede doel. Pieta House biedt essentiële diensten aan mensen die in suïcidale nood verkeren en nabestaanden.’

In een gesprek met Newstalk legde Callaghan uit waarom hij deze loterij had opgezet.

“Ik heb het geluk dat ik een huis heb, en er zijn een paar van mijn vrienden waar ik naar kijk en ze hebben deposito’s gespaard, ze hebben hypotheekgoedkeuring gekregen en ze worden voortdurend uit de markt geprijsd.

“Ik zei, laten we iets anders doen, laten we de markt vanuit een andere hoek aanpakken, laten we het huis weggeven.

“Mensen kunnen kaartjes kopen, ze kunnen online naar mijn website gaan of ook de sociale mediakanalen bekijken om mee te doen.

“De tickets zijn beperkt, dus dat betekent dat de kansen echt goed zijn.”

De loterij eindigt op 31 december 2021 om 17.00 uur of “wanneer het laatste ticket is verkocht (wat eerder is).”

Callaghan zei dat het huis “aan de rand van de stad, een rustige doodlopende straat” ligt.

“Het is in Yeats County langs de Wild Atlantic Way, we hebben daar een ongerepte kustlijn, we hebben stranden op stranden.”

Ga naar Raffall.com om deel te nemen.


Posted By : Unitogel